fredag, oktober 21, 2005

Seg i kolan

Efter två nattpass blir man lite degig. Även om det varit ganska lugnt och jag sovit ett par timmar när jag kommit hem på morgonen. Ibland är det rejält motigt att cykla hem men det är samtidigt väldigt mysigt att komma hem och äta frukost med familjen innan dom försvinner för dagen. Har börjat stanna till på Sanna Bageriet och köpa frallor på hemvägen. Det är väl såna små saker som sätter guldkant på tillvaron kan tänka. Det och att röka pipa, ett projekt det är hög tid att dra igång.

Igår natt var vi på ett självmord som sen helt plötsligt kanske var ett mord. Eller ett mordförsök blir det väl rent tekniskt sett eftersom vi faktiskt fick liv i den stackars människan. Vi fick åka ner till Skånegatan och prata med varsin polis ( inte vilka som helst utan civilklädda som komissarier eller vad dom kan ha varit). Prata med... Förhörd heter det. Det var ett vardagsäventyr som heter duga det.

Mor och far samt syster Elin kommer till stan. Ja valda delar är faktiskt redan här, det blev sopplunch på Café Eva. Ett väldigt trevligt ställe. Ska ta det lite lugnt nu medans dom är på stan. Plocka undan och dammsuga och så.