måndag, augusti 14, 2006

Semester

Första dagen på semestern. Plus femton och ösregn i omgångar. Spelar ingen roll. Noll och ingen. Tre veckor ledigt och jag bryr mig inte om så drivisen börjar torna upp sig ute vid Älvsborgs fästning. Jag ska softa.

Har redan hunnit med en del trevligheter. Smygstartade i torsdags med Twilight Singers live på Frihamnspiren. Riktigt bra bitvis. Men forumet var inte riktigt rätt. Conversegänget från Hjo försvann någonstans halvvägs utan att meddela sig. Sådana är dom. Det är deras stil. Lite näsan i vädret.

Sen var det ju då kalas i helgen med fem grabbar som fyllde 30. Ett riktigt partaj ute i Broddetorp med en mängd trevliga inslag. Dans, bananlikör och ett fårhus är bara en bråkdel av alla intryck man fick. Dagen efter pryddes av en jättelik pizza samt Viktor som skrekspydde.

Och så nu ikväll lite häng med Robert och hans fästmö samt lite annat löst folk på nåt ställe vid Kungstorget som kändes på deken och som hade ett bananfluge problem. Men dom hade även roliga öl från Brasilien och det räckte för att få i alla fall mig vänligt sinnad.